Konsert med Hanne Krogh og Lewi Bergerud

  • Arrangør: Bjellandstrand gård i samarbeid med Merete Haslund og Hjertelig underholdning.
  • Sted: Bjellandstrand Gård
  • Tid: Søndag 18. juni kl. 18:00 på Utescenen
  • Billettpris: Kr 375,- pr person

Ved regn vil man ha anledning til å søke ly under telt.

En konsert med Lewi Bergrud er en eksplosjon av energi og uventede overraskelser. Dette kombinert med Hanne Krogh som et norsk ikon og landets mestselgende artist gjennom tidene kan vi love en helt spesiell opplevelse med to fantastiske artister. Dette vil du ikke gå glipp av!

Det er nok sitteplasser til alle, men ta gjerne med godstolen.

Lewi Bergerud

har et personlig og ekte ønske om å formidle håp, trøst og godhet som gjør at du vil oppleve at både hårene reiser seg og tårene triller, og man sitter igjen med en genuin lykksalig opplevelse som ikke kan beskrives med ord.

Lewi er en musiker og artist i ordenes rette forstand. Han er en ettertraktet studiomusiker som dukker opp på et uttal album, TV-program, reklamer, og på tur med de største artistene på et utall festivaler. I dag er Lewi også selv en ettertraktet soloartist som gjester små og store scener i inn- og utland.

Lewis største motivasjon med musikken er nettopp å skape små og store øyeblikk som treffer konsertgjestene i sjela. Han deler sine tanker rundt de store temaene i livet, med musikken som uvurderlig verktøy.

Hanne Krogh

er et norsk ikon. Hun har vært en sentral del av vårt musikkliv helt siden hun var 14 år gammel. Men til tross for at den høyt elskede artisten er en av de som har solgt flest plater opp igjennom tidene, er det først når man ser henne på scenen at man virkelig blir kjent med hvem hun er. Der kommer varmen, humoren og visdommen til sin rett, og hun gjør det hun gjør aller best – enda bedre. Hanne Krogh klarer å minne oss på hvem vi er, og få oss til å føle at hun ser oss. Slik en ekte historieforteller, kunstner, artist og volve gjør.

  • Dato: 18/06/2023
  • Tid: 18:00 - 22:00 (Europe/Oslo)

Kjøp billett

Utescenen
kr 375,00
kr 0
0.00
kr 0

Legg til i din kalender