Odd Karsten Tveit

Arrangementet er fullbooket

ODD KARSTEN TVEIT har dekket Midtøsten-konflikten i hele sin journalistkarriere. Han har vært NRK-korrespondent der i flere perioder og har skrevet en lang rekke prisbelønte bøker om regionen. Med sin store kunnskap og rike kildetilfang er han en internasjonal kapasitet på Midtøstens moderne historie og konfliktens politiske betydning og ringvirkninger. Han er nå aktuell med ny bok og kommer til Bjellandstrand gård for SAMTALEN Onsdag 29. November kl 1900

Samtalen ledes av journalist Ingebjørg Sæbu som nå arbeider som frilans etter å ha arbeidet med nyheter og debatt i NRK i 40 år.

Dette blir en interessant, lærerik og spennende samtale mellom to tidligere kolleger i NRK om historien og situasjonen mellom Palestina og Israel i dag.

Dørene åpner kl 1700 med salg av husets høstsuppe og nybakt brød kr 195,- Kake og kaffe kan kjøpes for de som ønsker. (Alle må kjøpe inngangsbillett for å kunne kjøpe suppe.)

Velkommen!

Odd Karsten Tveit sin nyeste bok vil være en bakgrunn for samtalen.

Palestina. Israels ran, vårt svik er den store historien om årene fra 1948, da Israel kom på kartet, frem til i dag. (Kagge forlag). Boka har mange nye avsløringer takket være Tveits unike intervjuer av forskere og journalister – en rekke av dem israelere. Tveit har også møtt israelske offiserer, diplomater, politikere og menneskerettighetsaktivister. Mer enn i tidligere bøker møter vi her en forteller som våger mer, og som er nådeløs i gjennomgangen av norsk og vestlig unnfallenhet i konfliktens politiske betyd-ning og ringvirkninger.

  • Dato: 29/11/2023
  • Tid: 17:00 - 21:00 (Europe/Oslo)
  • Bestill innen: 29/11/2023 17:00