Bjellandstrand Gård er et Perfekt sted for

Bryllup

På Bjellandstrand gård har vi en vakker rosehage som er Fantastisk for mottagelser til bryllup. Her kan dere servere deres gjester et godt glass musserende, eplesider eller annet drikke samt fingermat.

Rosehagen på Bjellandstrand Gård

Gjestene nyter å få være ute i vår vakre hage med et bugnede utvalg av roser og andre planter som gjør det til en opplevelse for brudepar og gjester. Vi har havet som nærmeste nabo så havbruset når deg og skaper en magisk sørlandsstemning. Du kan velge mellom ulike type fingermat som godt følge til musserende. Mange velger også å ha levende musikk for å skape den rette stemningen under mottagelsen. Vi har selvsagt tilgjengelig musikkanlegg for deg som ønsker det.

Skulle man være uheldig med været på den store dagen så har vi alltid et selskapstelt stående som kan brukes til mottagelse i ly av regnet. Skulle det bli virkelig dårlig vær kan man selvfølgelig holde mottagelsen innendørs.

Bjellandstrand Gård har siden 2005 arrangert hundrevis av bryllup og selskaper. Hvert selskap er unikt og vi gjør vårt ytterste for at du skal være fornøyd med din store dag.

Vielse

Mange ønsker å vie seg hos oss enten i vår vakre rosehage eller nede på selve stranden hvor havet står for kulissene. Vi legger gjerne til rette for at deres vielse skal bli så bra som dere ønsker det. Spør oss også gjerne om råd i forhold til hvilke muligheter som finnes med hvem som kan vie dere her hos oss.

Fotografering

Bjellandstrand gård ligger kun 200 m fra det Skagerrak. Bjelland stranda som hører til gården består av store svaberg og rullstein og er et yndet sted for fotografering. Mange ønsker også å benytte rosehagen til bildene sine.

Toastmaster/kjøreplaner

Vi er veldig nøye med våre kjøreplaner og samarbeider derfor tett med både brudepar og toastmaster på forhånd for at dagen og kvelden skal bli så bra som mulig. Kveldens hovmester har sammen med toastmaster ansvar for at kjøreplanen følges.

Festmiddag

Vi foretrekker at det på større selskaper som bryllup leveres mat fra andre leverandører som vi samarbeider med. Vi har fullt utstyrt profesjonelt kjøkken hos oss som da benyttes etter ønske fra leverandør. Vi sender ut en liste over våre samarbeidspartnere til de som har booket bryllup hos oss. Vår daglige leder er også utdannet kokk og er gjerne rådgiver i forhold til menyer etc. Vi ønsker å være tilgjengelig som vertskap under bryllup og synes derfor det er en god løsning at festmiddagen blir levert av andre. Dette har vi svært god erfaring med og mange fornøyde kunder.

Gavebord

De fleste velger å ha gavebord nede i 1 etg i vår gårdsstue. Gavene kan stå igjen til neste dag, men må da hentes og fjernes senest kl 1200 dagen etter.

Musikk/ underholdning

Mottakelse med musikk gir en magisk stemning. Man kan velge å benytte en artist eller  vårt lydanlegg.

Etter festmiddagen er det vanligvis en pause før kaffe og kake i 1 etasje. Vi serverer gjerne bryllups kaken ute i vår vakre hage, dette blir en ekstra opplevelse og gir også flott og unike bilder. Gjestene trekker opp igjen i 2.etg hvor det er gjort klart til bryllups vals og videre dans og fest Vi har tilgjengelig musikkanlegg om dere ikke velger å booke inn noen til å spille.

Snakk gjerne med oss om dine ønsker for underholdning på den store dagen. Vi har flere kontakter på artister.

Drikke til maten

Vi har alle rettigheter og det er derfor ikke mulig å ta med medbragt drikke.
Mange synes det er svært viktig med riktig vin til festmiddagen. Andre har kanskje ikke så mye kunnskap om vin. Dette tar vi selvsagt hensyn til gjennom vår dyktige vinkonsulent som utarbeider vinkartet skreddersydd vår meny.

Kaffe og kaker

Vi baker mange ulike kaker på huset som kan bestilles til ditt bryllup. Bryllupskaken derimot leverer vi ikke. Her finnes det flere bakerier man kan bestille fra.

Det er mange som ønsker å ta med egne kaker som er laget til den store dagen av familie og venner. Dette tillater vi mot at man betaler litt for servering og forberedelser. De fleste velger å servere kaffe og kaker i 1. etg hvor man også lett har tilgang direkte ut i rosehagen. På fine dager kan vi servere bryllupskaken ute i magiske omgivelser som gir en helt spesiell opplevelse.

Bar/salong

Vår bar er i 1. etasje hvor vi har alle rettigheter. Det er utarbeidet et eget barkart for gården og i tillegg har vi selvsagt et utvalg av forskjellig øl. Vi serverer til kl 0130, kl 0200 må gjestene være ute.

Toaletter

Vi har tre gjestetoaletter i 1 etasje, hvorav et er tilpasset rullestol brukere.

Parkering

Vi har god plass til biler og det er mulig å la bilene stå igjen til neste dag, men de på hentes innen kl 1200.

Vi har mange års erfaring med bryllup og tar gjerne et uforpliktende møte om den store dagen, så kontakt oss for møte og omvisning.