Bjellandstrand Gård Er Et Perfekt Sted For

Jubileum og fest

Hele konseptet rundt Bjellandstrand gård er bygget opp rundt tankegangen om å gi de gode opplevelsene. Dette kan være en god matopplevelse, atmosfæren eller den gode samtalen.

Unni og Jon Ramsvatn

Vi gleder oss hver gang vi fyller huset og hagene med glade mennesker som nyter livet i hverandres selskap. Vi har forsøkt å skape et personlig og hyggelig sted hvor man skal senke skuldrene og la de gode opplevelsene få fokus i en ellers hektisk hverdag.

Våre uteområder inviterer til hyggelige mottagelser og andre event. Vår rosehage med ulike opplevelsesrom er designet for å gi nettopp deg som kunde den helt spesielle opplevelsen.

Når aperitiffen serveres ute blant roser og lavendel i et romantisk miljø med toner fra Frank Sinatra kan stemningen bli helt magisk.

Det vidunderlige Bjelland med sine maleriske tun og hus, en stemning av fjern fortid som få kjenner til

- Gabriel Scott -

Vårt kjøkken leverer gode smaker hver dag etter vår matfilosofi som er inspirert av såkalt slowfood. Våre oppskrifter er alltid grundig gjennomarbeidet og utprøvd. Vi har faste selskapsmenyer, men tillater oss å være kreative i forhold til sesong og råvarer.

For større arrangementer har vi gode samarbeidspartnere på mat og kan servere opp til 200 stykker ute i vår vakre frukthage ute eller i telt. Vi har også anledning til å ta større mottagelser med servering av fingermat hvor man kan mingle sammen med gjestene. Da kan gjesteantallet variere fra 50 – 200.