Unni og Jon Ramsvatn

Om oss

Bjellandstrand gård er et idyllisk sted på Tromøya, 15 minutters kjøring fra Arendal i Agder. Gården har en lang historie som strekker seg tilbake til 1600-tallet, og har vært drevet av familien Ramsvatn siden 1920. I årene frem til 2005 var det tradisjonelt landbruk på gården med dyrking av ulike grønnsaker.

Unni og Jon Ramsvatn

I 2005 åpnet Unni og Jon Ramsvatn Bjellandstrand gården med ulike tilbud som kafe, utsalg, bryllup, jubileum, møter, seminarer og konserter.

Våren 2022 åpnet de nye og større selskapslokaler, våren 2023 har rosehagen fått et løft med ny design og mange nye planter. Her kan du vandre gjennom ulike hagerom med ulike tema og planter som er merket til inspirasjon og hageglede.

Det vidunderlige Bjelland med sine maleriske tun og hus, en stemning av fjern fortid som få kjenner til

- Gabriel Scott -

Gården har også en vakker rosehage som er perfekt for vielser og mottagelser. Fra midten av juni til midten av august er det mulig å besøke gården og besøkshagen på våre åpne dager. Det er også mulig å booke for grupper som ønsker omvisning i hagen.

Gården ligger midt i Raet nasjonalpark, et unikt naturområde med havet som nærmeste nabo. I tillegg til hagen kan du på åpne dager kjøpe deg noe godt å spise i vår kafe samt handle med deg noe fra vårt sjarmerende utsalg som forhandler sjarmerende produkter til hage og uterom.